Energie besparen met NoCalc

Wilt u meer energie besparen? Goed idee! Energiezuinig wonen is goed voor uw portemonnee en het milieu. Energie besparen gaat niet alleen over het verspillen van minder energie, zoals het uitschakelen van lichten wanneer u niet in een ruimte bent, Het beste van alles is dat u energie bespaart door kalkaanslag geen kans te geven om zich op de verwarmingselementen van uw apparaten te vestigen. Het gebruik van een NoCalc waterbehandelingssysteem vermindert het energieverbruik in uw huis of bedrijf aanzienlijk. Wist u dat slechts 1 mm kalkaanslag op een verwarmingselement al leidt tot 9-11% rendement verlies (extra energieverbruik)? Als u nagaat hoeveel huishoudelijke apparaten een verwarmingselement hebben, weet u meteen dat u per jaar veel energie kunt besparen.

Energieverlies door Kalkaanslag

Heeft u een wasmachine, vaatwasser, boiler, cv-ketel, waterkoker, etc. in huis? Gebruikt u die regelmatig? Dan zal het energieverbruik zonder NoCalc snel stijgen. De kalkaanslag op de verwarmingselementen van apparaten werkt als een isolerende laag. Als gevolg hiervan werkt het element minder goed en geeft het de warmte niet snel af aan het water dat het verwarmt. Deze extra opwarmtijd is puur energieverspilling omdat het apparaat tijd nodig heeft om op te warmen. En daar betaalt u de prijs voor, Dit kan makkelijk oplopen tot meer dan honderden euro’s per jaar.

Met NoCalc® bespaart u op:

Vraag advies van een specialist

Een investering in NoCalc verdient zich binnen een jaar terug door daling van uw kosten. U gebruikt minder schoonmaakmiddelen en u bespaart energie*** omdat apparatuur zoals cv-ketels, heetwatertoestellen, wasmachines, etc., effectiever werken. Tevens gebruikt u minder zeep en shampoo. Bovendien voelt uw huid en uw haar zachter aan en smaakt het water beter. U hoeft dat natuurlijk niet zomaar van ons aan te nemen. Vraag inlichtingen bij uw keuken- of sanitairleverancier, loodgieter of bouwspecialist. Zij vertellen u graag meer over de voordelen en het gemak van de NoCalc behandelmethode.