Tevreden gebruikers

“Het werkt echt!!”

Ik moet eerlijk toegeven dat ik wel wat sceptisch was. Je leest op websites van de verkopers vaak alleen maar de goede reacties en op google kwam ik ook wel wat negatieve reviews tegen. Met de kans dat het een dure gok werd heb ik toch gekozen voor de NoCalc. Ik heb de filters er nu een kleine week tussen zitten. Het installeren is eenvoudig maar wel even opletten dat je de wartels er soepel op kunt draaien, want als het iets scheef zit draai je vrij gemakkelijk het kunststof schroefdraad stuk. Over de werking! We hebben een helder glazen douchecabine en voorheen zag je na een paar minuten de kalkdruppels als verschijnen. Nu droogt alles kraakhelder op. Zelfs zonder droogtrekken. Ik ga er dus vanuit dat alle andere voordelen ook bij mij gaan gelden. Ik ben er blij mee en kan het iedereen aanraden.

Erik Stoepker
“Ik raad mijn klanten ook NO-CALC aan bij een nieuwe badkamer, dit omdat er anders in no-time kalkafscheiding op kranen, tegels en glas komt”

Gewoon zonde als dit gebeurt.

John Looman
Badkamermontage bedrijf JML Design Oosterhout
“Bij de installatie van de NoCalc PrefilterPLUS door me zelf had ik door onoplettendheid een onderdeel beschadigd.”

Na contact met NoCalc kon ik het onderdeel bestellen en kreeg ik het snel toegezonden zodat snel gebruik konden maken van het systeem. Kortom een fanatisch goede en snelle service! We hebben het systeem nu 2 weken in gebruik en het water is merkbaar beter en we raden het dan ook iedereen aan.

E. Akershoek
“Na onze verhuizing naar Drenthe, realiseerde ik dat het water erg hard is in deze provincie”

Na het douchen voelde mijn huis niet meer goed en werd het erg droog en onrustig. Een geruime tijd gelden hebben we NoCalc laten installeren. En hoe sceptisch ik ook altijd ben. Ik voel exact aan mijn huid als de patronen op zijn. Ik gebruik minder crème en zalfjes. Dus helemaal blij!

Marcia Jacob
Drenthe
“Wij hebben een houtkachel waar we ook op koken en er staat een ketel water op zodat we de hele dag warm water hebben.”

Helaas moesten we er iedere week een hoop kalk uithalen.Na het installeren van een nocalc apparaat op de waterleiding is de waterketel volledig schoon gebleven.Een prima investering.

Gerard Wieland
“Inmiddels draait het NoCalc systeem zo'n 3 maanden in ons systeem”

Wij kochten dit op aanraden van de tegelhandel, omdat we een nieuwe badkamer hebben laten bouwen. Het is natuurlijk altijd maar de vraag of het werkt. Een verkoper kan mooie praatjes ophangen... Maar, wij zijn echt positief verrast. De inmiddels toch aanwezige kalk verdwijnt langzaam uit de badkamer. Het koffieapparaat en de waterkoker blijven schoner en ik heb minder last van huidirritatie. Het systeem werkt zo goed, dat zelfs onze schoonmaakhulp heeft besloten om het apparaat ook aan te schaffen!

Ruud Rettlich
“Ik heb het Nocalc compact systeem nu ruim een maand en het bevalt me heel goed”

Het heeft enkele belangrijke voordelen vergeleken bij andere ontkalkers: het heeft geen stroom nodig en belangrijker nog: geen afvoer naar het riool. Scheelt veel breekwerk. De montage is bovendien stukken eenvoudiger en dus goedkoper. Ten slotte is de aanschafprijs een fractie van andere - ook effectieve - systemen. Kortom, een aanrader. (Ik heb geen aandelen.)

Irene Bal
“Prima alternatief voor andere dure ontkalkingsystemen!”
Martin van der hulle
“Ben super blij met dit systeem”

Ik gebruik de ontkalker al bijna 7 jaar.wanneer in mijn douche weer kalkspetters vormen weet ik dat ik mijn vulling moet vervangen. Alles werkt dan weer perfect,heb er geen omkijken naar. Wasmachine ,koffiemachine, e.d apparatuur gaan ook al jaren mee.

Maria Vasseur
“NoCalc, fantastisch product en goeie service bij problemen”

In 2016 heeft een installateur bij ons een NoCalc Systeem geplaatst. Wij waren er heel enthousiast over. Helaas kon mijn man in 2019 het systeem met geen mogelijkheid meer los krijgen. Daardoor konden we geen patroon meer vervangen. We hebben het er toen bij gelaten. Maar al die tijd misten we het zachte water. We vonden de situatie eigenlijk te gek voor woorden. Daarom in 2021 contact opgenomen met NoCalc International voor advies. Zeer goeie en uiterst snelle service. In plaats van dat we het hele Combi Compact Systeem moesten vervangen kon dit nu beperkt blijven tot het vervangen van een onderdeel. We zijn heel tevreden met deze oplossing en weer heel blij met het zachte water. Het voelt direct zachter aan. Het smaakt zachter en koffie en thee zijn daardoor weer lekkerder. Ook niet onbelangrijk, in badkamer en keuken zijn we weer van de kalkvlekken af. Dat scheelt een heel stuk in het schoonmaken. En je apparaten varen natuurlijk ook wel bij het ontharde water. Kortom, wij kunnen iedereen het NoCalc Systeem aanraden. En mocht er zich een probleem voordoen, neem dan contact op met NoCalc. Van ons krijgen ze een hele goeie beoordeling.

Froukje & Willem de Jong
“NoCalc, werkt perfect”

Zeker met kleine kinderen is het helemaal fijn wanneer je ze in bad kan zetten met water waar geen kalk in zit.

Kevin van der pijl
“Ik heb No Calc al jaren naar grote tevredenheid”

Alles is makkelijker schoon te maken. En onze huidproblemen zijn ook een stuk minder. Zodra wij weer jeuk enz krijgen dan weet ik dat het navulpatroon op is ,ik heb er helaas nog 1 zonder melder. Ik kan het iedereen aanraden.

Bert Puik
“Buiten de zeer effective werking en ruimte besparende installatie”

Top service nadat het waterleiding bedrijf iets te hard handig onze watermeter heeft vervangen, unit afgebroken en kosteloos nieuw deel opgestuurd. Zeker een top systeem.

H de vries
“Zelfs na paar jaar nog steeds goed tevreden en goede service”

Is er iets stuk of werkt het niet goed dan word je snel geholpen. Simpel te plaatsten en doeltreffend. Ik raad deze zeker aan.

Maik de Hoon
“Wij hebben al vanaf 2016 een NoCalc filtersysteem, Alles kalkvrij Waterkoker, Theepot en Koffie zet apparaat.”

Douche wanden en kranen schoon. Moest bij vrienden een Plintboiler vervangen omdat die lek was, zij hebben ook noColc systeem. Heb hem door geslepen was van binnen helemaal schoon dus ik adviseer iedereen neem een NoCalc Systeem.

Teunis Vlijm
“Mijn klanten zijn allemaal zeer blij met NoCalc®”

Als installateur krijg ik bij installeren en onderhoud vaak te maken met klachten over kalkafzetting op sanitair, elementen en in leidingen waardoor installaties slecht of niet meer functioneren. Enkele maanden geleden ben ik na zelf testen gestart met het installeren van NoCalc® voor mijn klanten, en met zeer positief resultaat. Plaatsing is zeer eenvoudig en snel te doen doordat het apparaat niet op stroom hoeft te worden aangesloten. En het werkt direct na installatie. Mijn klanten zijn er allemaal zeer blij mee.

Jeroen van Drunen
Installatietechniek Van Drunen
“Mijn apparatuur wordt beschermd door NoCalc®”

Hygiëne binnen mijn praktijk is van het grootste belang. Dit geldt zeker ook voor mijn kostbare apparatuur waarmee ik mijn patiënten behandel. Daarom kies ik ervoor dat al het water in mijn praktijk vooraf wordt gefilterd door NoCalc®. Tevens wordt mijn geavanceerde apparatuur met delicate elektronisch geregelde waterkleppen hierdoor beschermd tegen kalkafzetting. En omdat je thuis toch ongemerkt steeds meer dure koffiemachines, wasmachines, vaatwassers en dergelijke aanschaft, heb ik thuis ook het NoCalc® systeem laten installeren.

Dick Biesheuvel
Tandarts te Medemblik
“Lekker weer onder de douche zonder jeuk of uitslag!”

Ik had altijd een hekel aan douchen of in bad gaan omdat ik daarna altijd veel jeuk en uitslag kreeg. Ik heb een zeer gevoelige huid en daarom kon ik maar een keer per week onder in bad of onder de douche. Nu hebben wij gelukkig NoCalc® thuis en kan ik lekker iedere dag met plezier douchen zonder jeuk of uitslag!

Amand
“Met NoCalc® worden onze auto’s streeploos schoon”

Bedrijfsauto’s zijn vaak het visitekaartje van ondernemers. Als Service naar onze klanten worden alle auto’s bij ons gewassen. Met NoCalc® worden onze auto’s streeploos schoon en drogen op zonder witte vlekken achter te laten.

Paul Olijhoek
Eigenaar Koggeland bestel- en bedrijfsauto’s
“Wij zijn dubbel blij met NoCalc®”

Wij hebben kort geleden een nieuwe badkamer aangeschaft. Natuurlijk willen we hier lang van genieten. Onze badkameradviseur raadde ons NoCalc® aan ter voorkoming van kalkaanslag. Het was slechts een kleine extra op onze investering. Onze monteur vertelde ons dat wij hiermee ook onze ketel en andere apparatuur in huis beschermen en ook nog energie besparen. Wij zijn dus dubbel blij met NoCalc®.

Elly en Dick Schilperoort
“Wij adviseren NoCalc®”

HS Techniek is gespecialiseerd in interieur-, nieuw-, en verbouw. Ook leveren en plaatsen wij keukens, sanitair, airconditioning en C.V installaties. Klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn de kernwoorden van HS Techniek. Door onze eigen ervaringen met NoCalc® adviseren wij onze klanten voor al onze sanitaire projecten en C.V. installaties om ter behoud van hun kostbare installaties een NoCalc® systeem te laten plaatsen.

Hans Smit, directeur
HS Techniek
“NoCalc werkt preventief: voorkomen is beter dan genezen!”

Als importeur van espressomachines voor thuis, kantoor of horeca weet ik hoe schadelijk vuil en kalk voor apparatuur is. Vuil zorgt voor verstopping en het is kalkaanslag dat de levensduur en het goed functioneren van een apparaat bepaalt. Natuurlijk speelt de mate waarin er onderhoud wordt gepleegd ook een rol. Helaas worden veel machines niet of niet voldoende ontkalkt en gaan deze daarom vroegtijdig stuk. Ik ervaar NoCalc® als het ideale systeem ter voorkoming van kalkaanslag, uiterst effectief en vooral ook heel betaalbaar! Het is een relatief kleine investering die je snel terugverdient. Niet alleen omdat de machine langer meegaat, maar ook omdat het dure ontkalkingsmiddelen overbodig maakt. NoCalc werkt preventief en nog altijd geldt: voorkomen is beter dan genezen!

Wessel Bakker
Directeur BoonenBakker & Euroquick B.V.