Tevreden gebruikers

“Mijn klanten zijn allemaal zeer blij met NoCalc®”

Als installateur krijg ik bij installeren en onderhoud vaak te maken met klachten over kalkafzetting op sanitair, elementen en in leidingen waardoor installaties slecht of niet meer functioneren. Enkele maanden geleden ben ik na zelf testen gestart met het installeren van NoCalc® voor mijn klanten, en met zeer positief resultaat. Plaatsing is zeer eenvoudig en snel te doen doordat het apparaat niet op stroom hoeft te worden aangesloten. En het werkt direct na installatie. Mijn klanten zijn er allemaal zeer blij mee.

Jeroen van Drunen
Installatietechniek Van Drunen
“Mijn apparatuur wordt beschermd door NoCalc®”

Hygiëne binnen mijn praktijk is van het grootste belang. Dit geldt zeker ook voor mijn kostbare apparatuur waarmee ik mijn patiënten behandel. Daarom kies ik ervoor dat al het water in mijn praktijk vooraf wordt gefilterd door NoCalc®. Tevens wordt mijn geavanceerde apparatuur met delicate elektronisch geregelde waterkleppen hierdoor beschermd tegen kalkafzetting. En omdat je thuis toch ongemerkt steeds meer dure koffiemachines, wasmachines, vaatwassers en dergelijke aanschaft, heb ik thuis ook het NoCalc® systeem laten installeren.

Dick Biesheuvel
Tandarts te Medemblik
“Lekker weer onder de douche zonder jeuk of uitslag!”

Ik had altijd een hekel aan douchen of in bad gaan omdat ik daarna altijd veel jeuk en uitslag kreeg. Ik heb een zeer gevoelige huid en daarom kon ik maar een keer per week onder in bad of onder de douche. Nu hebben wij gelukkig NoCalc® thuis en kan ik lekker iedere dag met plezier douchen zonder jeuk of uitslag!

Amand
“Met NoCalc® worden onze auto’s streeploos schoon”

Bedrijfsauto’s zijn vaak het visitekaartje van ondernemers. Als Service naar onze klanten worden alle auto’s bij ons gewassen. Met NoCalc® worden onze auto’s streeploos schoon en drogen op zonder witte vlekken achter te laten.

Paul Olijhoek
Eigenaar Koggeland bestel- en bedrijfsauto’s
“Wij zijn dubbel blij met NoCalc®”

Wij hebben kort geleden een nieuwe badkamer aangeschaft. Natuurlijk willen we hier lang van genieten. Onze badkameradviseur raadde ons NoCalc® aan ter voorkoming van kalkaanslag. Het was slechts een kleine extra op onze investering. Onze monteur vertelde ons dat wij hiermee ook onze ketel en andere apparatuur in huis beschermen en ook nog energie besparen. Wij zijn dus dubbel blij met NoCalc®.

Elly en Dick Schilperoort
“Wij adviseren NoCalc®”

HS Techniek is gespecialiseerd in interieur-, nieuw-, en verbouw. Ook leveren en plaatsen wij keukens, sanitair, airconditioning en C.V installaties. Klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn de kernwoorden van HS Techniek. Door onze eigen ervaringen met NoCalc® adviseren wij onze klanten voor al onze sanitaire projecten en C.V. installaties om ter behoud van hun kostbare installaties een NoCalc® systeem te laten plaatsen.

Hans Smit, directeur
HS Techniek
“NoCalc werkt preventief: voorkomen is beter dan genezen!”

Als importeur van espressomachines voor thuis, kantoor of horeca weet ik hoe schadelijk vuil en kalk voor apparatuur is. Vuil zorgt voor verstopping en het is kalkaanslag dat de levensduur en het goed functioneren van een apparaat bepaalt. Natuurlijk speelt de mate waarin er onderhoud wordt gepleegd ook een rol. Helaas worden veel machines niet of niet voldoende ontkalkt en gaan deze daarom vroegtijdig stuk. Ik ervaar NoCalc® als het ideale systeem ter voorkoming van kalkaanslag, uiterst effectief en vooral ook heel betaalbaar! Het is een relatief kleine investering die je snel terugverdient. Niet alleen omdat de machine langer meegaat, maar ook omdat het dure ontkalkingsmiddelen overbodig maakt. NoCalc werkt preventief en nog altijd geldt: voorkomen is beter dan genezen!

Wessel Bakker
Directeur BoonenBakker & Euroquick B.V.

Beoordeel uw NoCalc filtersysteem!

Met het onderstaande formulier kunt u direct een beoordeling achterlaten.

Scroll naar top