Montage

Ik heb een systeem aangekocht via een dealer en wil dit laten installeren

Middels de onderstaande oranje knop kunt u simpel uw plaatsingsopdracht doorgeven. Uw opdracht komt direct aan bij onze installatiepartner, welke contact met u opneemt voor de definitieve afspraak.

Wij verzoeken u pas een installatieopdracht aan te vragen als u het NoCalc-systeem in bezit heeft. 

Indien de monteur arriveert en het systeem niet aanwezig blijkt, is onze installatiepartner helaas genoodzaakt om minimaal €85,00 (excl. btw) voorrijkosten in rekening te brengen.

Prijsbepaling en betaling
De prijs van een standaard plaatsing (zie voorbeeldfoto’s op deze pagina) bedraagt €137,50 (excl. btw). Indien meer materiaal nodig is ontvangt u vooraf prijsopgave hiervoor van onze installatiepartner. NoCalc adviseert in montage maar voert deze niet zelf uit. De installatiepartner is verantwoordelijk voor de afhandeling en facturatie. De betaling geschiedt aan de monteur bij plaatsing (via pin mogelijk).

Wat gebeurt er na uw opdracht?
Na uw opdracht worden uw gegevens doorgegeven aan onze installatiepartner. Plaatsing geschiedt gemiddeld 4-6 weken na goedkeuring van de plaatsingsopdracht. Uw opdracht wordt op route ingepland waarna de monteur contact met u opneemt voor het maken van de afspraak voor montage. Heel eenvoudig, u hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Meterruimte voor installatie (voorbeeld) 

Meterruimte na installatie (voorbeeld)

Ik heb nog geen systeem maar wil informatie over aankoop en installatie (complete plaatsing incl. systeem v.a. € 349,00)

Plaatsingsvoorbeelden

Zowel NoCalc CombiCompact als NoCalc PrefilterPLUS passen in elke situatie en in iedere meterkast. NoCalc voldoet aan NEN 2768 (norm meterkastruimten).

NoCalc voldoet aan NEN 2768 (norm meterkastruimte).

NoCalc CombiCompact voorbeeld 1

NoCalc PrefilterPLUS voorbeeld 1

NoCalc CombiCompact voorbeeld 2

NoCalc PrefilterPLUS voorbeeld 2